Ben je een lekkerbek en wil je dat ook blijven? Dan is de Japanse zoete aardappel het ideale ingrediënt om
plezier en gezondheid in één gerecht samen te brengen!
Ze zit boordevol vezels en vitaminen A en C.
Dankzij haar smeuïge textuur en kastanjesmaak zorgt ze ervoor dat je minder suiker en vet moet gebruiken
om je desserts te bereiden.
Goed om te weten: de Japanse zoete aardappel heeft een lage glycemische
index. Wanneer je ze eet, veroorzaakt ze dus geen insulinepiek in je lichaam. Hierdoor vermijd je dat je
na het eten een “klopje” krijgt.
10 dagen om de zoete aardappel uit Japan te leren kennen
De Japanse variant heet satsuma-imo, letterlijk "zoete aardappel", en heeft een paarse schil en
wit vruchtvlees. Wanneer hij bereid wordt, wordt hij zacht en krijgt hij een zoete kastanjesmaak. Dankzij
zijn textuur en zachtheid is hij ideaal voor de bereiding van gezonde en lekkere desserts.
Laat je
smaakpapillen van 14 tot 24 maart 2023 meevoeren op een reis doorheen de creaties met de Japanse zoete
aardappel die voor deze gelegenheid door negen Brusselse patissiers worden gemaakt. Proef er één of meer,
geef je mening en probeer een prijs te winnen door deel te nemen aan onze wedstrijd!
De ster van de Japanse keuken
De Japanse zoete aardappel is erg geschikt voor de patisserie dankzij zijn zachtheid, zoetheid en voedzame
eigenschappen. Hij vervangt suiker en vet door vitaminen en vezels, een uitermate goede ruil voor je
gezondheid.
Traditioneel eten de Japanners de zoete aardappel gekookt… zonder meer! Gepeld en lauw kan
je ze alleen eten of nog in de vorm van een mousse, yoghurt, desserts, gekarameliseerde frietjes of zelfs
ijs.
De Japanse zoete aardappel doet zijn intrede in de Brusselse patisserie
VAN 14 TOT 24 MAART 2023
Les desserts aux légumes (betterave, courgette, potiron...), ou à base de patate douce sont de plus en plus populaires. Ces alternatives permettent de diminuer le beurre et le sucre et donc d’alléger une pâtisserie en apportant du moelleux, des fibres, des vitamines et minéraux intéressants à la préparation.
Heb je de kenmerken van de zoete aardappel ontdekt op onze site?
Waag dan nu je kans! Doe mee met onze
wedstrijd door de onderstaande vragen te beantwoorden en probeer een van onze drie prijzen te winnen.
De
wedstrijd loopt af op 24 maart, schrijf je dus snel in!
PROEF EEN GEBAK OP BASIS VAN DE JAPANSE ZOETE AARDAPPEL DAT VOOR DE WEDSTRIJD IS GEMAAKT.
LEES AANDACHTIG ONZE SITE OM DE GESCHIEDENIS EN DE VOORDELEN VAN DEZE VERRASSENDE KNOL TE ONTDEKKEN!
DOE MEE AAN DE WEDSTRIJD EN PROBEER EEN PRIJS TE WINNEN DOOR OP DE INSCHRIJVINGSLINK TE KLIKKEN.
Av. Jean Volders 46,
1060 Saint-Gilles
Av. J. et P. Carsoel 5,
1180 Uccle
Av. des Franciscains 10,
1150 Bruxelles
Chau. de Louvain 416,
1030 Schaerbeek
Rue Jean-Baptiste Vanpé 39,
1190 Forest
Rue des Minimes 7,
1000 Bruxelles
Chaussée de Waterloo 1251A,
1180 Uccle
De gezonde versie van gourmandise en comfort
Een "Mont blanc" in de kleur van de Japanse kersenboom
Een crisp opnieuw bekeken met Belgische appel
Maak kennis met de smaken van de Stille Oceaan
Een fusie van smaken in één hap
Besprenkel je smaakpapillen met Mount Fuji sneeuw
De fondanttaart die je verliefd zal maken
Zachtheid in de kleuren van Japan
Geef je mening en win deze wedstrijd
1X Atsukan Japanse spa met een massage voor 2 in het Jam Hotel
1 X een maaltijd voor 2 bij
Kamo
4X een toegang tot de meeslepende tentoonstelling "Tokyo Art City
1X
een set van 4 Japanse IRO matcha theeën
Geef je mening en win deze wedstrijd
4X een toegang tot de meeslepende tentoonstelling "Tokyo Art City
1X een set van 4
Japanse IRO matcha theeën
1X Atsukan Japanse spa met een massage voor 2 in het Jam Hotel
1 X een maaltijd voor 2 bij
Kamo
10 jours pour vous initier à la patate douce du Japon
De Japanse variant heet satsuma-imo, letterlijk "zoete aardappel", en heeft een paarse schil en
wit vruchtvlees. Wanneer hij bereid wordt, wordt hij zacht en krijgt hij een zoete kastanjesmaak.
Dankzij zijn textuur en zachtheid is hij ideaal voor de bereiding van gezonde en lekkere desserts.
Laat je smaakpapillen van 14 tot 24 maart 2023 meevoeren op een reis doorheen de creaties met de
Japanse zoete aardappel die voor deze gelegenheid door negen Brusselse patissiers worden gemaakt. Proef
er één of meer, geef je mening en probeer een prijs te winnen door deel te nemen aan onze wedstrijd!
De ster van de Japanse keuken
De Japanse zoete aardappel is erg geschikt voor de patisserie dankzij zijn zachtheid, zoetheid en voedzame
eigenschappen. Hij vervangt suiker en vet door vitaminen en vezels, een uitermate goede ruil voor je
gezondheid.
Traditioneel eten de Japanners de zoete aardappel gekookt… zonder meer! Gepeld en lauw
kan je ze alleen eten of nog in de vorm van een mousse, yoghurt, desserts, gekarameliseerde frietjes of
zelfs ijs.
DU 14 AU 24 MARS
Zachtheid in de kleuren van Japan
Heb je de kenmerken van de zoete aardappel ontdekt op onze site?
Waag dan nu je kans! Doe mee met
onze wedstrijd door de onderstaande vragen te beantwoorden en probeer een van onze drie prijzen te
winnen.
De wedstrijd loopt af op 24 maart, schrijf je dus snel in!
PROEF EEN GEBAK OP BASIS VAN DE JAPANSE ZOETE AARDAPPEL DAT VOOR DE WEDSTRIJD IS GEMAAKT.
LEES AANDACHTIG ONZE SITE OM DE GESCHIEDENIS EN DE VOORDELEN VAN DEZE VERRASSENDE KNOL TE ONTDEKKEN!
DOE MEE AAN DE WEDSTRIJD EN PROBEER EEN PRIJS TE WINNEN DOOR OP DE INSCHRIJVINGSLINK TE KLIKKEN.
Rue des Minimes 7,
1000 Bruxelles
Chaussée de Waterloo 1251A,
1180 Uccle
Av. Jean Volders 46,
1060 Saint-Gilles
Av. J. et P. Carsoel 5,
1180 Uccle
Av. des Franciscains 10,
1150 Bruxelles
Chau. de Louvain 416,
1030 Schaerbeek
Rue Jean-Baptiste Vanpé 39,
1190 Forest
Desserts met groenten (rode biet, courgette, pompoen, …) of op basis van zoete aardappel worden steeds populairder. Deze alternatieven maken het mogelijk om minder boter en suiker te gebruiken en dus gebakjes lichter te maken terwijl ze toch smeuïg zijn en boordevol vezels, vitaminen en mineralen zitten.
De zoete aardappel uit Japan, een smaakvolle en gezonde lekkernij
Ben je een lekkerbek en wil je dat ook blijven? Dan is de Japanse zoete aardappel het ideale
ingrediënt om plezier en gezondheid in één gerecht samen te brengen!
Ze zit boordevol vezels en
vitaminen A en C. Dankzij haar smeuïge textuur en kastanjesmaak zorgt ze ervoor dat je minder suiker
en vet moet gebruiken om je desserts te bereiden.
Goed om te weten: de Japanse zoete aardappel
heeft een lage glycemische index. Wanneer je ze eet, veroorzaakt ze dus geen insulinepiek in je
lichaam. Hierdoor vermijd je dat je na het eten een “klopje” krijgt.
Desserts met groenten (rode biet, courgette, pompoen, …) of op basis van zoete aardappel worden steeds populairder. Deze alternatieven maken het mogelijk om minder boter en suiker te gebruiken en dus gebakjes lichter te maken terwijl ze toch smeuïg zijn en boordevol vezels, vitaminen en mineralen zitten.
10 dagen om de zoete aardappel uit Japan te leren kennen
De Japanse variant heet satsuma-imo, letterlijk "zoete aardappel", en heeft een paarse schil en
wit vruchtvlees. Wanneer hij bereid wordt, wordt hij zacht en krijgt hij een zoete kastanjesmaak.
Dankzij zijn textuur en zachtheid is hij ideaal voor de bereiding van gezonde en lekkere desserts.
Laat je smaakpapillen van 14 tot 24 maart 2023 meevoeren op een reis doorheen de creaties met de
Japanse zoete aardappel die voor deze gelegenheid door negen Brusselse patissiers worden gemaakt. Proef
er één of meer, geef je mening en probeer een prijs te winnen door deel te nemen aan onze wedstrij
Geef je mening en win deze wedstrijd
4X één toegang tot de meeslepende tentoonstelling "Tokyo Art City".
1X set van 4 JapanseIRO matcha theeën
1X Atsukan Japanse spa met een massage voor 2 in het Jam Hotel
1 X een maaltijd voor 2 bij Kamo's
De ster van de Japanse keuken
De Japanse zoete aardappel is erg geschikt voor de patisserie dankzij zijn zachtheid, zoetheid en voedzame
eigenschappen. Hij vervangt suiker en vet door vitaminen en vezels, een uitermate goede ruil voor je
gezondheid.
Traditioneel eten de Japanners de zoete aardappel gekookt… zonder meer! Gepeld en lauw
kan je ze alleen eten of nog in de vorm van een mousse, yoghurt, desserts, gekarameliseerde frietjes of
zelfs ijs.
VAN 14 TOT 24 MAART 2023
Heb je de kenmerken van de zoete aardappel ontdekt op onze site?
Waag dan nu je kans! Doe mee met
onze wedstrijd door de onderstaande vragen te beantwoorden en probeer een van onze drie prijzen te
winnen.
De wedstrijd loopt af op 24 maart, schrijf je dus snel in!
PROEF EEN GEBAK OP BASIS VAN DE JAPANSE ZOETE AARDAPPEL DAT VOOR DE WEDSTRIJD IS GEMAAKT.
LEES AANDACHTIG ONZE SITE OM DE GESCHIEDENIS EN DE VOORDELEN VAN DEZE VERRASSENDE KNOL TE ONTDEKKEN!
DOE MEE AAN DE WEDSTRIJD EN PROBEER EEN PRIJS TE WINNEN DOOR OP DE INSCHRIJVINGSLINK TE KLIKKEN.
Zachtheid in de kleuren van Japan
Rue des Minimes 7,
1000 Bruxelles
Chaussée de Waterloo 1251A,
1180 Uccle
Av. Jean Volders 46,
1060 Saint-Gilles
Av. J. et P. Carsoel 5,
1180 Uccle
Av. des Franciscains 10,
1150 Bruxelles
Chau. de Louvain 416,
1030 Schaerbeek
Rue Jean-Baptiste Vanpé 39,
1190 Forest
De zoete aardappel uit Japan, een smaakvolle en gezonde lekkernij
Ben je een lekkerbek en wil je dat ook blijven? Dan is de Japanse zoete aardappel het ideale
ingrediënt om plezier en gezondheid in één gerecht samen te brengen!
Ze zit boordevol vezels en
vitaminen A en C. Dankzij haar smeuïge textuur en kastanjesmaak zorgt ze ervoor dat je minder suiker
en vet moet gebruiken om je desserts te bereiden.
Goed om te weten: de Japanse zoete aardappel
heeft een lage glycemische index. Wanneer je ze eet, veroorzaakt ze dus geen insulinepiek in je
lichaam. Hierdoor vermijd je dat je na het eten een “klopje” krijgt.
De zoete aardappel uit Japan, een smaakvolle en gezonde lekkernij
Ben je een lekkerbek en wil je dat ook blijven? Dan is de Japanse zoete aardappel het ideale ingrediënt om
plezier en gezondheid in één gerecht samen te brengen!
Ze zit boordevol vezels en vitaminen A en C.
Dankzij haar smeuïge textuur en kastanjesmaak zorgt ze ervoor dat je minder suiker en vet moet gebruiken
om je desserts te bereiden.
Goed om te weten: de Japanse zoete aardappel heeft een lage glycemische
index. Wanneer je ze eet, veroorzaakt ze dus geen insulinepiek in je lichaam. Hierdoor vermijd je dat je
na het eten een “klopje” krijgt.
10 dagen om de zoete aardappel uit Japan te leren kennen
De Japanse variant heet satsuma-imo, letterlijk "zoete aardappel", en heeft een paarse schil en
wit vruchtvlees. Wanneer hij bereid wordt, wordt hij zacht en krijgt hij een zoete kastanjesmaak.
Dankzij zijn textuur en zachtheid is hij ideaal voor de bereiding van gezonde en lekkere desserts.
Laat je smaakpapillen van 14 tot 24 maart 2023 meevoeren op een reis doorheen de creaties met de
Japanse zoete aardappel die voor deze gelegenheid door negen Brusselse patissiers worden gemaakt. Proef
er één of meer, geef je mening en probeer een prijs te winnen door deel te nemen aan onze wedstrijd!
Geef je mening en win deze wedstrijd
4X een toegang tot de meeslepende tentoonstelling "Tokyo Art City
1X een set van 4
Japanse IRO matcha theeën
1X Atsukan Japanse spa met een massage voor 2 in het Jam Hotel
1 X een maaltijd voor
2 bij Kamo
De ster van de Japanse keuken
De Japanse zoete aardappel is erg geschikt voor de patisserie dankzij zijn zachtheid, zoetheid en voedzame
eigenschappen. Hij vervangt suiker en vet door vitaminen en vezels, een uitermate goede ruil voor je
gezondheid.
Traditioneel eten de Japanners de zoete aardappel gekookt… zonder meer! Gepeld en lauw kan
je ze alleen eten of nog in de vorm van een mousse, yoghurt, desserts, gekarameliseerde frietjes of zelfs
ijs.
VAN 14 TOT 24 MAART 2023
Desserts met groenten (rode biet, courgette, pompoen, …) of op basis van zoete aardappel worden steeds populairder. Deze alternatieven maken het mogelijk om minder boter en suiker te gebruiken en dus gebakjes lichter te maken terwijl ze toch smeuïg zijn en boordevol vezels, vitaminen en mineralen zitten.
Heb je de kenmerken van de zoete aardappel ontdekt op onze site?
Waag dan nu je kans! Doe mee met
onze wedstrijd door de onderstaande vragen te beantwoorden en probeer een van onze drie prijzen te
winnen.
De wedstrijd loopt af op 24 maart, schrijf je dus snel in!
PROEF EEN GEBAK OP BASIS VAN DE JAPANSE ZOETE AARDAPPEL DAT VOOR DE WEDSTRIJD IS GEMAAKT.
LEES AANDACHTIG ONZE SITE OM DE GESCHIEDENIS EN DE VOORDELEN VAN DEZE VERRASSENDE KNOL TE ONTDEKKEN!
DOE MEE AAN DE WEDSTRIJD EN PROBEER EEN PRIJS TE WINNEN DOOR OP DE INSCHRIJVINGSLINK TE KLIKKEN.
Zachtheid in de kleuren van Japan
Rue des Minimes 7,
1000 Bruxelles
Chaussée de Waterloo 1251A,
1180 Uccle
Av. Jean Volders 46,
1060 Saint-Gilles
Av. J. et P. Carsoel 5,
1180 Uccle
Av. des Franciscains 10,
1150 Bruxelles
Chau. de Louvain 416,
1030 Schaerbeek
Rue Jean-Baptiste Vanpé 39,
1190 Forest
De zoete aardappel uit Japan, een smaakvolle en gezonde lekkernij
Ben je een lekkerbek en wil je dat ook blijven? Dan is de Japanse zoete aardappel het ideale ingrediënt
om plezier en gezondheid in één gerecht samen te brengen!
Ze zit boordevol vezels en vitaminen A en
C. Dankzij haar smeuïge textuur en kastanjesmaak zorgt ze ervoor dat je minder suiker en vet moet
gebruiken om je desserts te bereiden.
Goed om te weten: de Japanse zoete aardappel heeft een lage
glycemische index. Wanneer je ze eet, veroorzaakt ze dus geen insulinepiek in je lichaam. Hierdoor
vermijd je dat je na het eten een “klopje” krijgt.
Geef je mening en win deze wedstrijd
4X een toegang tot de meeslepende tentoonstelling "Tokyo Art City
1X een set van 4
Japanse IRO matcha theeën
1X Atsukan Japanse spa met een massage voor 2 in het Jam Hotel
1 X een maaltijd voor
2 bij Kamo
De ster van de Japanse keuken
De Japanse zoete aardappel is erg geschikt voor de patisserie dankzij zijn zachtheid, zoetheid en voedzame
eigenschappen. Hij vervangt suiker en vet door vitaminen en vezels, een uitermate goede ruil voor je
gezondheid.
Traditioneel eten de Japanners de zoete aardappel gekookt… zonder meer! Gepeld en lauw kan
je ze alleen eten of nog in de vorm van een mousse, yoghurt, desserts, gekarameliseerde frietjes of zelfs
ijs.
VAN 14 TOT 24 MAART 2023
Desserts met groenten (rode biet, courgette, pompoen, …) of op basis van zoete aardappel worden steeds populairder. Deze alternatieven maken het mogelijk om minder boter en suiker te gebruiken en dus gebakjes lichter te maken terwijl ze toch smeuïg zijn en boordevol vezels, vitaminen en mineralen zitten.
Heb je de kenmerken van de zoete aardappel ontdekt op onze site?
Waag dan nu je kans! Doe mee met
onze wedstrijd door de onderstaande vragen te beantwoorden en probeer een van onze drie prijzen te
winnen.
De wedstrijd loopt af op 24 maart, schrijf je dus snel in!
PROEF EEN GEBAK OP BASIS VAN DE JAPANSE ZOETE AARDAPPEL DAT VOOR DE WEDSTRIJD IS GEMAAKT.
LEES AANDACHTIG ONZE SITE OM DE GESCHIEDENIS EN DE VOORDELEN VAN DEZE VERRASSENDE KNOL TE ONTDEKKEN!
DOE MEE AAN DE WEDSTRIJD EN PROBEER EEN PRIJS TE WINNEN DOOR OP DE INSCHRIJVINGSLINK TE KLIKKEN.
Rue des Minimes 7,
1000 Bruxelles
Chaussée de Waterloo 1251A,
1180 Uccle
Av. Jean Volders 46,
1060 Saint-Gilles
Av. J. et P. Carsoel 5,
1180 Uccle
Av. des Franciscains 10,
1150 Bruxelles
Chau. de Louvain 416,
1030 Schaerbeek
Rue Jean-Baptiste Vanpé 39,
1190 Forest
Zachtheid in de kleuren van Japan
10 dagen om de zoete aardappel uit Japan te leren kennen
De Japanse variant heet satsuma-imo, letterlijk "zoete aardappel", en heeft een paarse schil en
wit vruchtvlees. Wanneer hij bereid wordt, wordt hij zacht en krijgt hij een zoete kastanjesmaak.
Dankzij zijn textuur en zachtheid is hij ideaal voor de bereiding van gezonde en lekkere desserts.
Laat je smaakpapillen van 14 tot 24 maart 2023 meevoeren op een reis doorheen de creaties met de
Japanse zoete aardappel die voor deze gelegenheid door negen Brusselse patissiers worden gemaakt. Proef er
één of meer, geef je mening en probeer een prijs te winnen door deel te nemen aan onze wedstrijd!
De Japanse variant heet satsuma-imo, letterlijk "zoete aardappel", en heeft een paarse schil en
wit vruchtvlees. Wanneer hij bereid wordt, wordt hij zacht en krijgt hij een zoete kastanjesmaak.
Dankzij zijn textuur en zachtheid is hij ideaal voor de bereiding van gezonde en lekkere desserts.
Laat je smaakpapillen van 14 tot 24 maart 2023 meevoeren op een reis doorheen de creaties met de
Japanse zoete aardappel die voor deze gelegenheid door negen Brusselse patissiers worden gemaakt. Proef er
één of meer, geef je mening en probeer een prijs te winnen door deel te nemen aan onze wedstrijd!
Vous êtes gourmands et vous voulez le rester ? La patate douce japonaise est l’ingrédient idéal pour allier
plaisir et santé !
Elle est pleine de fibres et de vitamines A et C. Grâce à sa texture crémeuse
et à son goût de châtaigne, elle permet de réduire les apports de sucre et de gras dans les
desserts.
Bon à savoir : la patate douce du Japon a un indice glycémique bas. Sa
dégustation ne provoque pas de pic d’insuline dans le corps : on évite le « coup de barre » après les repas.
Les atouts de la patate douce Japonaise
Zachtheid in de kleuren van Japan
Geef je mening en win deze wedstrijd
4X een toegang tot de meeslepende tentoonstelling "Tokyo Art City
1X een set van 4
Japanse IRO matcha theeën
1X Atsukan Japanse spa met een massage voor 2 in het Jam Hotel
1 X een maaltijd voor
2 bij Kamo
De ster van de Japanse keuken
De Japanse zoete aardappel is erg geschikt voor de patisserie dankzij zijn zachtheid, zoetheid en voedzame
eigenschappen. Hij vervangt suiker en vet door vitaminen en vezels, een uitermate goede ruil voor je
gezondheid.
Traditioneel eten de Japanners de zoete aardappel gekookt… zonder meer! Gepeld en lauw kan
je ze alleen eten of nog in de vorm van een mousse, yoghurt, desserts, gekarameliseerde frietjes of zelfs
ijs.
De Japanse zoete aardappel doet zijn intrede in de Brusselse patisserie
VAN 14 TOT 24 MAART 2023
Desserts met groenten (rode biet, courgette, pompoen, …) of op basis van zoete aardappel worden steeds populairder. Deze alternatieven maken het mogelijk om minder boter en suiker te gebruiken en dus gebakjes lichter te maken terwijl ze toch smeuïg zijn en boordevol vezels, vitaminen en mineralen zitten.
Heb je de kenmerken van de zoete aardappel ontdekt op onze site?
Waag dan nu je kans! Doe mee met onze
wedstrijd door de onderstaande vragen te beantwoorden en probeer een van onze drie prijzen te winnen.
De
wedstrijd loopt af op 24 maart, schrijf je dus snel in!
Rue des Minimes 7,
1000 Bruxelles
Chaussée de Waterloo 1251A,
1180 Uccle
Av. Jean Volders 46,
1060 Saint-Gilles
Av. J. et P. Carsoel 5,
1180 Uccle
Av. des Franciscains 10,
1150 Bruxelles
Chau. de Louvain 416,
1030 Schaerbeek
Rue Jean-Baptiste Vanpé 39,
1190 Forest
PROEF EEN GEBAK OP BASIS VAN DE JAPANSE ZOETE AARDAPPEL DAT VOOR DE WEDSTRIJD IS GEMAAKT.
LEES AANDACHTIG ONZE SITE OM DE GESCHIEDENIS EN DE VOORDELEN VAN DEZE VERRASSENDE KNOL TE ONTDEKKEN!
DOE MEE AAN DE WEDSTRIJD EN PROBEER EEN PRIJS TE WINNEN DOOR OP DE INSCHRIJVINGSLINK TE KLIKKEN.
De zoete aardappel uit Japan, een smaakvolle en gezonde lekkernij
Ben je een lekkerbek en wil je dat ook blijven? Dan is de Japanse zoete aardappel het ideale ingrediënt
om plezier en gezondheid in één gerecht samen te brengen!
Ze zit boordevol vezels en vitaminen A en
C. Dankzij haar smeuïge textuur en kastanjesmaak zorgt ze ervoor dat je minder suiker en vet moet
gebruiken om je desserts te bereiden.
Goed om te weten: de Japanse zoete aardappel heeft een lage
glycemische index. Wanneer je ze eet, veroorzaakt ze dus geen insulinepiek in je lichaam. Hierdoor
vermijd je dat je na het eten een “klopje” krijgt.